Dnevni prostor L

Dnevni prostor L

Dnevni prostor L je projekt, ki dokazuje, da je mogoče iz pisarne ustvariti luksuzen bivalni prostor, primeren za mlado družino! 

Stranka se je na nas obrnila z željo po preureditvi pisarne v dnevne stanovanjske prostore. In uspelo nam je ustvariti polno funkcionalen prostor prepleten z elementi prestiža.

Po izmeri obstoječega stanja smo se lotili izrisa, kjer smo stremeli k optimalni postavitvi, hkrati pa dodali resnično luksuzen izgled stanovanja. Talna keramika večjih dimenzij z drznim vzorcem je bila izbrana z namenom, da prostoru doda poseben karakter.

Kuhinja vključuje otok, ki elegantno objame in skrije obstoječ nosilni steber. Za kuhinjski pult smo uporabili Kerrock, ki zagotavlja visoko kakovost in estetski videz. Posebno pozornost smo namenili jedilni mizi, stolom in lestencu, ki v jedilnem delu ustvarijo edinstveno vzdušje.

Kljub prostorski stiski smo vključili polkrožno sedežno garnituro, ki se popolno vključi v prostor. Omara pod stropom predstavlja inovativno rešitev za zakritje klimatske naprave, ko le-te ne uporabljate.

Prostor optično poveča veliko ogledalo v dnevni sobi. Sicer strnjen dnevni prostor pa vizualno ločimo z oblikovanjem t.i. kaskad na stropu. Prostoru dodatno noto elegance nedvomno dodajo zavese in igra osvetlitve. 

Prvotna verzija opreme je predvidela svetlo talno oblogo, na koncu pa smo se odločili za temne barve. Razliko lahko preverite ob listanju galerije in se tudi sami prepričate o učinku vsakega detajla.

Vas zanima sodelovanje z nami?

Posvet