Stanovanje A

Stanovanje A

Preoblikovanje dnevne sobe in kuhinje z jedilnico, v skupni velikosti 50 m2, je še eden od naših nedavnih projektov. Gre za izjemno zanimiv projekt, saj se je obstoječemu stanovanju prigradil še prizidek, pri čemer smo se soočali z omejitvami obstoječega stanja, ki pa smo jih spretno izkoristili sebi v prid.

Celoten proces načrtovanja smo začeli z detajlno izmero obstoječega stanja, kar nam je omogočilo, da smo nove prostore načrtovali z največjo mero natančnosti. Pri tem smo izdelali načrte, ki so bili prilagojeni že obstoječim konstrukcijam in inštalacijam, s čimer smo poenostavili izvedbena dela.

Kraljica dnevne sobe je nedvomno velika viseča omara, ki ne le, da pritegne pozornost, temveč je tudi ključni element za optimalno postavitev pohištva. Minimalistično prefinjen kotni kamin in premišljeno izbrana kombinacija pohištva dajo dnevni sobi sodoben pridih. 

Tudi kuhinja kljub nekoliko drugačni izvedbi sledi modernim linijam, ki obenem nudijo visoko stopnjo funkcionalnosti. Z umestitvijo klopi smo pridobili dodaten prostor, kar omogoča udobno druženje in prijetno kuhanje.

Projekt preoblikovanja dnevne sobe in kuhinje z jedilnico je odličen primer, kako lahko s strokovnim pristopom in ustvarjalnostjo dosežemo optimalen izkoristek prostora, ob tem pa  ohranimo sodoben in estetsko dovršen videz.

Primerjava skozi proces izdelave

Vas zanima sodelovanje z nami?

Posvet