Stanovanje R

Stanovanje R

V večstanovanjski stavbi na Obali smo oblikovali 120 m2 veliko stanovanje. Družina, ki bo tu domovala, je želela optimalno izkoristiti vsak kvadratni meter prostora. Naša naloga je bila ustvariti harmoničen prostor, kjer se estetika preplete s funkcionalnostjo. Na željo stranke so poudarjene temno sive barve.

Ustvarili smo prostor, kjer so stvari urejene in vedno pri roki. Stanovanje se lahko pohvali z izjemno prostorno in funkcionalno kuhinjo. Posebnost je v otoku, ki ne le, da služi kot priročna delovna površina, temveč se na eleganten način nadaljuje v družinsko jedilno mizo.

Kuhinjski del se zaključi z visoko vitrino, ki je hkrati začetek velike omare v predsobi. Ta omara v sebi premišljeno skriva tudi integrirana vrata, ki vodijo do dnevnega WC-ja.

Dnevni prostor je pravo malo glasbeno zatočišče. Kitari in slika na steni v družbi bogate zbirke glasbenih plošč odsevajo naročnikovo strast do glasbe, kar stanovanju doda pristno osebno noto.

Poleg tega pa stanovanje omogoča tudi veliko zasebnosti. Spalnica s pripadajočo kopalnico omogoča sprostitev in mir po napornem dnevu. Mladinski sobi sta bili izkoriščeni do zadnjega centimetra. Imata celo svojo lastno kopalnico, kar omogoča večjo neodvisnost in udobje.

Edinstvenost stanovanja se nadaljuje tudi na terasi, kjer smo ustvarili prostor za druženje. To je prostor, kjer bo družina s prijatelji na svežem morskem zraku uživala ob sončnih zahodih.

Novo stanovanje ni le izpolnilo pričakovanj, temveč je preseglo meje in postalo dom, kjer se pišejo nove zgodbe.

Vas zanima sodelovanje z nami?

Posvet